Forsiden/Idd barnekor
Idd barnekor

publisert: 23. Januar 2017
OPPDATERING: Idd barnekor tar pause inntil videre f.o.m. høsten 2017. Idd menighets barneklubb er et nytt tilbud til barn denne høsten.

Menighet: Drives av Idd menighet.

Målgruppe: Fra 3 år

Tid: Annenhver onsdag (ulik uke) 17.30-18.30. (Noen unntak, se nedlastbar liste nederst i saken) Middag fra 16.30 på øvelsesdagene.

Lokale: Karlsholm/Idd menighetshus

Organisasjonstilknytning: Idd barnekor er innmeldt i Ung Kirkesang

Ansvarlig leder/kontaktperson:
Hilde Finsådal, hilde.finsadal@kirkenshus.halden.no 951 06 257
Hanne Sørmo Halvorsen pianist/leder

Om Idd barnekor

I Idd barnekor legger vi vekt på gleden ved å synge sammen i kor. Vi synger mest kristne barnesanger og enkle salmer, men her er det rom for det meste. Vi har også sangleker, og på våren er målet å få satt opp en liten musikal. Hver øvelse har en liten andakt, og noe godt å bite i.

Vi har ingen øvre aldersgrense, men varierer sanger etter ulikt nivå. De eldste som ønsker det, får litt større utfordringer enn de minste. Her er det rom for at mamma og pappa, eller kanskje bestemor, kan få være med å synge, og det kan være trygt med et kjent fang eller en hånd å holde i på øvelsen for noen.

Noen ganger i halvåret opptrer vi på gudstjenester eller andre arrangementer.

De som ønsker det, kan møtes en time før øvelsen for å spise middag sammen. Da melder man seg på via sms til Hilde mandag samme uke, slik at vi får beregnet passe mengde mat. Det koster max. 100 kr pr familie (15 for barn og 30 for voksne).

Kontingent: 100 kr pr år, søskenmoderasjon.

Her er det plass til flere, det er bare å komme, store og små!

Koret ledes av Hilde Finsådal og Hanne Sørmo Halvorsen.