Forsiden/Juniorkonfirmantene i Berg kirke
Juniorkonfirmantene i Berg kirke

publisert: 23. August 2016
starter høstsemesteret onsdag 7. september kl. 13:30! :)

Å være Juniorkonfirmant i Berg er et tilbud til de som har vært Tårnagenter (3. klasse) og frem til konfirmasjonsalder. Vi møtes i Berg kirke etter skoletid én onsdag i måneden. Ca kl. 13:30-15:30. Vi spiser lunsj, leker, øver inn drama, har bønnestund, snakker om livet og bibelhistorier og deg og meg og hverandre, leker, synger, danser og har det koselig og gøy.

Har du ikke vært Tårnagent, men er i riktig aldersgruppe og syntes dette høres spennende ut, er du selvfølgelig velkommen!

Vi starter opp høstsemesteret onsdag 7. september når skolebussen fra Berg skole stopper utenfor Berg kirke:) Hopp av og heng deg på!

I vedlagte dokument, under, finner dere datoene for høsten.

Håper vi ses! Hilsen Kristin og Iselin (kontaktinformasjon finner du på høyre siden av denne artikkelen)