Forsiden/Småbarnssang i Asak kirke
Småbarnssang i Asak kirke

publisert: 03. August 2017
Asak småbarnssang starter opp torsdag 24. august kl. 17:00

Torsdag 24. august kl. 17.00 starter Småbarnssang opp i Asak kirkestue etter sommerferien. Småbarnssang er for alle barn fra 1-4 år i følge med voksne.  Vi starter med en enkel middag kl.17.00-17.30. Deretter har vi en sangstund med enkle barnesanger, rim/regler og sangleker, der vi bruker enkle rytmeinstrumenter. Alle samlingene har også en samlingsstund med  bibelfortelling, samt fri lek og tegnestund/hobby. Det er samlinger annenhver uke.

Se vedlagt terminliste.

Asak småbarnssang koster kr. 50,- pr. barn pr. år. Ta gjerne med naboen eller andre småbarnsmødre og -fedre. Middagen koster kr. 15,- pr. person.

Påmelding på mail: ragna.ristesund.hult@kirkenshus.halden.no eller på SMS til Ragna. Dersom dere skal ha middag sender dere også en SMS til Ragna: 93491954.

Alle er hjertelig velkommen!