Livets gang/Trosopplæring/Fordeling på grupper til konfirmantmusikal for Rokke, Berg og Halden

Fordeling på grupper til konfirmantmusikal for Rokke, Berg og Halden

publisert: 19. Februar 2018
Her finner du som er konfirmant i Rokke, Berg og Halden fordeling på de ulike musicalgruppene. NB: Info til de ulike gruppene blir lagt ut her fortløpende.

Fra og med uken etter vinterferien (minus påskeuka) er det ukentlige samlinger/øvinger i de ulike gruppene. De fleste gruppene har sceneprøver lørdag 14/4 (klokkeslett for de ulike gruppene blir angitt senere), og alle er med hele dagen søndag 15/4. Noen grupper har færre men litt lengre samlinger.

Oversikt over de ulike gruppene

• Kor/Solist/Band - Øver i Berg kirrke / Berg kirkestue torsdag 17-19:
    • 1/3 Kirkestua
    • 8/3 Kirken
    • 15/3 Kirken
    • 22/3 Kirkestua
    • 29/3 Fri (Skjærtorsdag)
    • 5/4 Kirken NB KL 17 til 20
    • FREDAG 13/4 Immanuel AVLYST

• Teknikk (Lyd/lys etc) -  Samlinger på Kirkekontoret, Os allé  onsdag 17-19. Noen uker vil dere samles på andre steder, beskjed blir gitt direkte til gruppen. Noe ekstra tid siste uken ifbm. opprigg.

• Video/Bilde - Samlinger på Kirkekontoret, Os allé  onsdag 17-19. Noen uker vil dere samles på andre steder, beskjed blir gitt direkte til gruppen.

• Snekker/praktisk - Jobber i garasjen/stabburet v/ Berg kirkestue mandag 17-20 (NB: Utetemperatur...) Noe ekstra tid siste uken ifbm. opprigg.
    Oppdatering 28/2: Etter avtale mellom konfirmantene og Mathias er samlingene utvidet med en time. Ny oppmøtetid kl 1700.

• Drama - Øver i Immanuels kirke torsdag 1630-1830. NB: Torsdag15/3 skal vi være i Os allé 13, 3. etg. i stedet.
    • Trenger du et manus? Det kan du laste ned HER.
    • Rollefordeling finner du HER.

• Mat - Møtes hos Pål i Sponvika torsdag 18-21 (ikke samling lørdag 14/4)

• Friluft  - Med Snorre  tirsdag 27/2 + 6/3 1730-2000  + Lørdag 17/3 fra kl 1000 (hele dagen) Oppmøte i Korterødveien 49, Sponvika (Hjemme hos Snorre) Ta med turtøy og godt varmt fottøy + lommelykt/hodelykt.

Fordeling på musicalgrupper

Gruppelister