Livets gang/Trosopplæring/Den mystiske rustningen

Den mystiske rustningen

publisert: 20. April 2018
Hva skal du gjøre på planleggingsdagen 11. mai? Vi har et tilbud til deg som er ganske spennende!

Hva skal du gjøre på planleggingsdagen 11. mai?

Vi har et tilbud til deg som er ganske spennende! Trosopplæringen i Halden inviterer til aktivitetsdag i Asak kirkestue.  Bli med på lek og morsomme aktiviteter, ute og inne, og møt nye venner. 1. og 2. klassinger (født 2010/11) er invitert til denne aktivitetsdagen.

Den mystiske rustningen

• Program fra 08.00 til 16.00 – Åpent fra kl. 07.00 – 17.00.
  • Fremmøte og henting i Asak kirkestue (ved Asak kirke)
  • Pris: Kr 50,- (inkluderer tre måltider m/drikke og hobbymateriell)

Påmelding innen 4. mai på skjema under:
(Kateket Ragna Ristesund Hult kan også kontaktes på ragna.ristesund.hult@kirkenshus.halden.no eller tlf 934 91 954)

Meld på ditt barn til "Den mystiske rustningen" 11. mai 2018

Bruk av bilder

Vi prøver å få tatt en del bilder underveis i arrangementet. Vi vet at mange deltagere og foreldre synes det er hyggelig å se bilder i etterkant, og vi vil gjerne bruke bilder fra arrangementet til å vise frem hva som skjer i menighetene og til å rekruttere til senere års arrangementer.

Vi ber derfor dere som er foreldre om å krysse av i hvilken grad vi får lov til å bruke bilder der ditt barn er i tydelig fokus. Angi et av alternativene nedenfor:

• INGEN: Jeg ønsker ikke at bilder der mitt barn er i fokus skal publiseres på noen måte.
  • Illustrasjoner: Jeg gir tillatelse til at bilder der mitt barn er i fokus brukes som illustrasjonsbilde i menighetenes informasjonsarbeide, feks. ved invitasjoner til fremtidige arrangementer.
  • Illustrasjoner + presse: ...jeg gir også tillatelse til at bilder der mitt barn er i fokus kan trykkes i menighetsbladet og gis ut til pressen.
  • Illustrasjoner + presse + kirkens nettsider: ...jeg gir også tillatelse til at bilder der mitt barn er i fokus kan publiseres på menighetens nettsider.
  • Illustrasjoner + presse + kirkens nettsider + sosiale medier: ...jeg gir også tillatelse til at bilder der mitt barn er i fokus kan publiseres på sosiale medier (eksempelvis Facebook).

Ragna Ristesund Hult Kateket / Leder for trosopplæring