Forsiden/Livets gang/Trosopplæring/Fasteaksjonen tirsdag 4. april 2017 - Info til konfirmantene i Rokke, Berg og Halden

publisert: 30. Mars 2017
Her finner du som er konfirmant i Rokke, Berg eller Halden det du trenger å vite om Fasteaksjonen.

Fasteaksjonen tirsdag 4. april 2017 - Info til konfirmantene i Rokke, Berg og HaldenTirsdag 4. april gjennomfører Kirkens nødhjelp Fasteaksjonen 2017, og alle konfirmantene skal være med og hjelpe til som bøssebærere.

Kirkens Nødhjelps fasteaksjon har blitt arrangert siden 1967 og har som mål å samle inn penger til dem som trenger det mest, og å forandre årsaker til nød gjennom beslutningspåvirkning. Pengene som samles inn går til Kirkens Nødhjelps arbeid over hele verden. Du kan lese mer om Fasteaksjonen og Kirkens nødhjelp på fasteaksjonen.no.

Praktisk gjennomføring

Konfirmantene skal gå sammen to og to. Avtal gjerne på forhånd med noen du vil gå sammen med, eller bli satt sammen i par på tirsdag.

Konfirmantene får utlevert bøsse, id-kort, infokort og kart over roden de skal gå. De skal signere ut bøssen før de går, og få signatur på at den er levert når de kommer tilbake.

Vi vil gjerne at de foreldrene som har muliget til å være med som sjåfør blir med på tirsdag. Noen av rodene ligger et godt stykke unna Ynglingen. Hvis foreldre ønsker å gå som bøssebærere er de også hjerrtelig velkomne til det.

Konfirmantene skal ut og gå med bøsser i tidsrommet 17:00 til 19:00.

Konfirmantene på basisgruppe Berg 5 møter opp i Korterødveien 49 hos Snorre Valseth. Dere skal gå i Sponvika.

Alle andre møter opp på Ynglingen (Vidars vei 21, Karrestad).

Hvis du ønsker å bytte oppmøtested må du spørre Johannes om dette innen mandag kl 12:00.

Ta med

Klær og sko som er egnet for å være ute og gå i 2 timer. Det er IKKE værforbehold.

Boller? Kjøre?

Når konfirmantene kommer inn etter gjennomført innsamlingsaksjon får de kakao, og hvis det er noen foreldre som kan tenke seg å bake noen boller til konfimantene blir det også satt stor pris på. Gi beskjed til Johannes hvis dere har mulighet til å ta med boller, og oppgi gjerne hvor mange boller dere tar med.

Noen av rodene vi skal dekke er store og/eller ligger langt unna startpunktet. Særlig gjelder dette rodene i Rokke. Vi trenger derfor en del foreldre som kan stille opp og kjøre konfirmantene. Gi gjerne beskjed til Johannes hvis dere har mulighet til å kjøre.

Riktig fremgangsmåte som bøssebærer

Det er vikitg at du ser igjennom disse videosnuttene FØR du møter opp på tirsdag:

For henvendelser om denne saken kan du kontakte en av disse kirkelig ansatte: