Forsiden/Livets gang/Trosopplæring/Ten Sing-helg 29.-30. april
Ten Sing-helg 29.-30. april

publisert: 29. Mars 2017
Har du vært med på konfirmantmusikal og syntes det var stas? Er du tenåring og ønsker deg et sted du kan treffe andre ungdommer og drive med kreative ting? Har du lyst til å bli med og oppleve hva Ten Sing er for noe? Dette er den siste av 3 Ten Sing-helger i Halden denne vinteren/våren, hvor du som har lyst kan bli med og teste ut om dette er noe for deg. Vi tror du vil like det!

Hva skal skje?

• Du vil få en smakebit på hva Ten Sing kan være.
  • Du kommer til å ha de morro og sosialt sammen med andre ungdommer
  • Du får være med å skape noe sammen med andre
  • Det blir grupper med sang, dans, drama, band og teknikk hvor du kan prøve deg.
  • Hvis du spiller et instrument er du oppfordret til å ta med deg det.

• Programmet starter kl 12:00 på lørdag
  • Ferdig søndag ca kl 16

Overnatting

De som har lyst kan overnatte på Ynglingen (du må ta med sovepose og liggeunderlag ). Hvis du vil sove hjemme er det også greit.

Ynglingen på Karrestad. (Se kart nedendfor.)

Gratis!

For hvem

For deg som er mellom 13 og 20 år (ca). Du må ha begynt på ungdomsskolen for å være med.

Påmelding

Meld deg på ved å klikke "Skal" på dette Facebook-arrangementet eller ved å sende sms til Johannes Halvorsen på 941 71 465. Det er også mulig å møte opp på lørdagen. Ta med deg en venn og kom!

Arrangør

Den norske kirkes menigheter i Halden i samarbeid med Norges KFUK-KFUM Østfold krets.

Hva er Ten Sing?

Ten Sing er et sted hvor ungdom møtes og skaper ting sammen. Fokuset er på ung kultur, og både musikk, dans, drama, lyd- og bildeproduksjon er ekssempler på ting man kan drive med i Ten Sing. Det er egentlig bare fantasien som sette grensene.

Samtidig er Ten Sing et sted du kan snakke om tro og møte voksne og andre ungdommer som tror på Gud, men ikke et sted hvor noen forventer at du må være kristen for å bli med.

Vi snakker noen ganger om "De tre K-ene": Kreativitet, Kultur og Kristus. Dette er egentlig en ganske god oppsummering av hva Ten Sing inneholder.

Ungt ansvar

Noe av tanken bak Ten Sing er at ungdom SELV skal bestemme og gjøre. Her vil du treffe ungdom på din egen alder som tar ansvar som instruktører og ledere, og hvis du selv har lyst til å være med og påvirke og kanskje til og med ha lederansvar vil du få mulighet til det.

Voksent nærvær

Vi er opptatt av at Ten Sing skal være et trygt og fint sted å være. Det er med flere flinke voksne ledere, i tillegg til et team med unge ledere.

Hva skjer videre?

Dette er den siste 3 helger vi arrangere i vinter/vår.

Videre er planen at vi kommer til å starte med ukentlige samlinger på kvelden noen få uker i mai/juni, og fortsette med ukentlige samlinger til høsten.

Liten teaser: Vi holder vi på å planlegge en UNGDOMSHELG i oktober...

Spørsmål?

Hvis du lurer på noe kan du spørre her eller ringe/sende sms/epost til Johannes Halvorsen på 941 71 465/jwh@halden.kommune.no

For henvendelser om denne saken kan du kontakte en av disse kirkelig ansatte: