Livets gang/Konfirmasjon/Oppstartsamling for konfirmantmusical

Oppstartsamling for konfirmantmusical

publisert: 09. Februar 2018
Torsdag 15 februar kl 17-18 i Berg kirke er det oppstartsamling for konfirmantmusicalperioden for deg som er konfirmant i Rokke, Berg eller Halden

Musicalperioden

Søndag 15. april kl 18:00 er det premiere på konfirmantenes store musicalforestilling PETER. Nå rett over vinterferien begynner vi  musicalperioden med øvelser og forberedelser til forestillingen.

Konfirmantene vil bli fordelt i musicalgrupper (kor, drama, tekniskk, osv.) som kommer til å ha ukentlige øvelser på ulike tider og steder fra og med uke 9 (etter vinterferien) til og med uke 15. I påskeuka blir det ikke samlinger.

Lørdag 14. april blir det sceneprøver i Immanuelskirken. De ulike gruppene blir da satt opp på prøvetider utifra hvor lang tid gruppeleder mener de trenger når det nærmer seg.

Søndag 15. april er HELE dagen satt av til øvelser, gjennomgang og generalprøve for alle gruppene.

Oppstartsamling - gruppeønsker

På torsdag skal vi presentere konsept og de ulike gruppene, og du skal få komme med ønsker om hvilke grupper du ønsker å være med på.  Vi kan IKKE garantere at alle får den gruppen de ønsker seg mest, men alle skal sette opp en prioritert liste med 3 grupper, og så prøver vi så langt det lar seg gjøre å sørge for at flest mulig blir fornøyde.

De som ikke har anledning til å være med på denne samlingen må registrere sine ønsker på nett senest fredag 16/2 kl 12.

Mer info til uka

Dette er et stort puslespill, og vi jobber fremdeles med å få på plass noen av brikkene for å gi et best mulig tilbud til dere. Detaljert informasjon om de ulike gruppene kommer derfor i neste uke sammen med link til nettregistrering for de som ikke kan møte på torsdag.

Når alle ønsker er inne gjør vi en fordeling på grupper og legger ut/sender ut informasjon til alle om gruppeoppsett og øvetider.

Mvh.

Johannes