Forsiden/Kirkegårder/Stell av gravsted

Stell av gravsted på kirkegårdene i Halden kommune

Vi kan tilby deg fullt stell av ditt gravsted. Blomsterbedet blir da plantet og holdt pent igjennom hele sommeren. I tillegg kan vi tilby å plante lyng på høsten og legge på krans til Allehelgens dag.

Legatgrav

På alle gravene vi steller blir det gravd ned en selvvannings-kasse, uten ekstra kostnad for graveier. Det blir optimale vekstforhold for blomstene og frodig og pent på gravstedet.

Vi tar i mot stell av alle graver så fremt det ikke ligger plate på gravstedet. Plate med hull, halvmåne eller hel plate må i tilfelle fjernes før vi kan overta stellet.

Det blir plantet sommerblomster, som for tiden er fuksia med lobelia som kantblomst eller isbegonia. Dette kan bli endret hvis det skulle være behov for det.

Pris for stell for 2017

(sommerstell settes i gruppe avhengig av størrelsen på blomsterbed/monument)

Sommerstell i liten gruppe kr 1.950,-
Sommerstell i middels stor gruppe kr 2.250,-
Sommerstell i stor gruppe kr 2.600,-
Blomster til påske kr    180,-
Høstlyng kr    180,-
Krans til Allehelgensdag kr    200,-
Granbar kr    180,-

Ta kontakt med oss hvis dette høres interessant ut. Vi er å treffe på telefon 69 17 95 41 fra mandag til fredag.

Kontorets åpningstid for publikum er:

tirsdag til fredag kl 10-14.

Bestilling av stell eller andre spørsmål kan også sendes på mail til fellesraadet@kirkenshus.halden.no

Fristen for å få avtalt stell på gravstedet er 15. mars 2017