Hva skjer?/Min menighet/Tro og liv i krigens skygge

Tro og liv i krigens skygge

publisert: 11. Juni 2018
Helgen 15-17.juni blir det storslått 210-årsmarkering av slaget ved Prestebakke kirke.

Svenske og norske «styrker» deltar og arrangør er Iddske Compagnie i samarbeid med Idd og Enningdalen historielag og Enningdalen menighet. Fredag kveld kl 20 blir det historisk kåseri i Prestebakke kirke. Lørdag blir det utstillinger, soldatleir og matsalg på Gamle Prestebakke – og kl 15 starter vandreteateret til Prestebakke kirke. Søndag 17.juni kl 11 avsluttes helgen i Prestebakke kirke med en spennende historisk gudstjeneste med fokus på hvordan dagliglivet sannsynligvis var for folk flest i de årene Norge lå i krig med Sverige.

Arrangør:

Iddske Compagnie