Hva skjer?/Min menighet/Følg Kirken i Halden på Facebook - få med deg alt som skjer!

Følg Kirken i Halden på Facebook - få med deg alt som skjer!

publisert: 16. Oktober 2017
Mange har fått med seg at vi har en facebookside. Nå girer vi opp med nye løsninger og rutiner slik at du som følger oss på facebook skal få med deg alt som skjer i kirken din!

På facebook.com/DNKHalden har du i lang tid kunnet følge Kirken i Halden på Facebook. Fra tid til annen har vi postet saker og arrangementer vi tror mange vil ha glede av, og det siste halvåret har vi mer eller mindre gjevnlig postet oversikt over søndagens gudstjenester hver fredag.

Nå holder vi på å etablere nye løsninger som gjør at du som følger oss på Facebook skal få mer oppdatert info fra Kirken gjennom Facebookfeeden din. Allerede nå har vi satt i drift en løsning som gjør at alle nyhetssaker som legges ut på forsiden på halden.kirken.no automatisk blir postet til Facebooksiden vår, og i nære fremtid kommer vi også til å begynne å poste jevnlige "hva skjer"-oppdateringer med info om arrangementer som skjer de nærmeste dagene.

Som alltid i vår digitale hverdag påvirkes det som vises i din nyhetsstrøm av hvordan du responderer på innholdet, så hvis du synes det er fint med jevnlig Facebook-nytt fra Den norske kirke i Halden oppfordrer vi deg til å like og dele poster fra siden vår!

Johannes Wilberg Halvorsen Menighetspedagog