Hva skjer?/Ten Sing Halden starter opp 12. februar

Ten Sing Halden starter opp 12. februar

publisert: 09. Februar 2018
Er du mellom 13 og 20 år? Har du vært på konfirmantleir og syntes det var gøy? Liker du å synge? Har du lyst til å ha et sted du kan være kreativ, treffe nye venner og være deg selv? Mandag 12. februar kl 18 starter Ten Sing Halden opp, og DU er invitert til å være med!

I Ten Sing kan du

• Ha det morro og sosialt sammen med andre ungdommer
  • Då være med å skape noe sammen med andre
  • Drive med sang, dans, drama, band, teknikk og annet kreativ
  • Være med enten du tror på Gud eller ikke - du vil treffe folk her som er kristne, men ingen krever at du skal tro

Mandager kl 18-20. De som vil kan komme og spise middag kl 17.

Sted

Mandag 12. februar møtes vi på Ynglingen på Karrestad (Vidars vei 21). De fleste mandagene blir vi på Ynglingen, men ca en gang hver måned er vi i Berg kirkestue (gamle Berg prestegård, like ved Berg kirke).

For hvem

For deg som er mellom 13 og 20 år (ca). Du må ha begynt på ungdomsskolen for å være med.

Påmelding

Du kan bare møte opp, du trenger ikke melde deg på, men kontakt gjerne Johannes Halvorsen på 941 71 465 hvis det er noe du lurer på.

Arrangør

Den norske kirkes menigheter i Halden står bak Halden Ten Sing i samarbeid med Norges KFUK-KFUM Østfold krets.

Hva er Ten Sing?

Ten Sing er et sted hvor ungdom møtes og skaper ting sammen. Fokuset er på ung kultur, og både musikk, dans, drama, lyd- og bildeproduksjon er ekssempler på ting man kan drive med i Ten Sing. Det er egentlig bare fantasien som sette grensene.

Samtidig er Ten Sing et sted du kan snakke om tro og møte voksne og andre ungdommer som tror på Gud, men ikke et sted hvor noen forventer at du må være kristen for å bli med.

Vi snakker noen ganger om "De tre K-ene": Kreativitet, Kultur og Kristus. Dette er egentlig en ganske god oppsummering av hva Ten Sing inneholder.

Ungt ansvar

Noe av tanken bak Ten Sing er at ungdom SELV skal bestemme og gjøre. Her vil du treffe ungdom på din egen alder som tar ansvar som instruktører og ledere, og hvis du selv har lyst til å være med og påvirke og kanskje til og med ha lederansvar vil du få mulighet til det.

Voksent nærvær

Vi er opptatt av at Ten Sing skal være et trygt og fint sted å være. Det er med flere flinke voksne ledere, i tillegg til et team med unge ledere.

Johannes Wilberg Halvorsen Menighetspedagog