Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Nyttårskonsert med innvielse av nytt orgel

Nyttårskonsert med innvielse av nytt orgel

publisert: 05. Januar 2018
Den norske kirke ønsker velkommen til Os kapell 9. januar kl. 19:00

Vi starter 2018 med å invitere til nyttårskonsert i Os kapell tirsdag 9. januar kl.19.00.

Anledningen er at vi med stor økonomisk innsats fra Sparebankstiftelsen Halden og Berg Sparebank, har gått til innkjøp av, og fått montert nytt orgel i Os kapell. Kapellet brukes av, og er til nytte for omtrent hele befolkningen i Halden. Bakgrunnen for investeringen er at det gamle orgelet var helt utslitt.

Fellesrådet er derfor svært takknemlige og glade for at det nye orgelet er på plass, og som en innvielse av dette, ønsker vi  å invitere til  en aldri så liten nyttårskonsert.

Orgelet, et Johannus Monarke Wegnes er digitalt og bygget i Nederland. Det er den norske leverandøren Strandskogen kirkeorgel som har levert instrumentet.

Vi håper at mange vil finne veien til Os kapell denne tirsdagskvelden for en musikalsk opplevelse.

Med oss på orgelet har vi våre egne kirkemusikere:

Jan Erik Norheim, Knut Ronald Haugen, Marte-Kari Melkerud og Marie Håkonsen.

Gjesteartister er:

Nicklas Bredahl på flygelhorn, Arild Elnes på saksofon, Aasmund Kaldestad og Jenny Marie Norheim på vokal.

For Halden kirkelige fellesråd

Jan Ivar Andreassen – kirkeverge.