Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Hilde Finsådal kommer til mannsforeningen på Idd

Hilde Finsådal kommer til mannsforeningen på Idd

publisert: 27. November 2017
Torsdag 30.november får Idd Mannsforening besøk av Den norske Kirkes diakon i Halden, Hilde Finsådal.

Hilde Finsådal er ei aktiv og engasjert Oslo-jente som i tillegg til diakongjerningen her i byen også har en mangeårig bakgrunn som sykepleier både fra hovedstaden, Vestlandet, Telemark og Halden.

På møtet i Mannsforeningen vil Hilde Finsådal dele noen av sine mange personlige minner og opplevelser fra livet ut fra temaet «Langs livets landevei».

I tillegg deltar også Rokke Musikkforning med sang og soknepresten i Asak og Tistedal Kjell Halvard Flø holder andakt.

Møtet i Idd Mannsforeningen starter kl 18, og er denne gangen tilbake i det flotte nyoppussede menighetshuset Karlsholm. Som vanlig på årets siste samling før jul er også alle damer hjertelig velkommen.

Kjell Halvard Flø Sogneprest
Reidar Finsådal Sogneprest