Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Erfaringer i møte med kristen tro og psykologi

Erfaringer i møte med kristen tro og psykologi

publisert: 16. November 2017
Velkommen til menighetskveld i Asak kirkestue torsdag 16. november kl. 19.30. Psykolog Ånen Nøding vil i dette foredraget gi innblikk i et tema mange er opptatt av: Erfaringer i møte med kristen tro og psykologi.

Alle har erfart at vår egen sinnsstemning kan avgjøre om vi ser lyst eller mørkt på en situasjon vi er oppe i, og avgjøre om vi tolker det vi ser positivt eller negativt.  Vi påvirkes av vår egen psykiske helse, og vi utsettes i hverdagen for påkjenninger som kan prege det vi tenker og tror. Innsikt og erfaringer i møtet mellom kristen tro og psykologi vil være til hjelp for å forstå oss selv og andre på en bedre måte.

Asak kirkestue ligger rett ved Asak kirke. Vi avslutter kvelden med et enkelt kveldsmåltd og samtale om kveldens tema. Alle er hjertelig velkommen!

Kjell Halvard Flø Sogneprest