Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Temakveld: Ungdom og de tunge dagene
Steinar Ekvik

Temakveld: Ungdom og de tunge dagene

publisert: 11. November 2017
Torsdag 16/11 kl 1900 inviterer Berg menighet foreldre og andre til en temakveld om å leve med og snakke med ungdom som opplever tap og sorg. Prest, forfatter og foredragsholder Steinar Ekvik har lang erfaring både fra praktisk sorgarbeid og fra arbeid med å forberede og utruste andre til å støtte mennesker i sorg.

Berg menighet ønsker velkommen til temakveld i Berg kirke med foredrag av Steinar Ekvik. Mange opplever at det kan være tøft å snakke med ungdom om de tunge opplevelsene i livet. Vi ønsker med denne temakvelden å gi konfirmantforeldre og andre som står i nære relasjoner til barn og unge en utrustning og hjelp til å gå inn i de vanskelige samtalene med barna. Formen på kvelden blir et todelt foredrag med en liten pause i mellom. Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Steinar Ekvik er sogneprest i i Kråkerøy, og har tidligere jobbet som sykehusprest ved Radiumhospitalet. Han har gitt ut en rekke bøker og benyttes mye som foredragsholder. Vi tror at denne temakvelden vil oppleves som viktig, nyttig og meningsfull for mange. Steinar Ekvik er en jordnær og dyktig formidler, og han legger vekt på virkelige livssituasjoner.

Temakvelden er en del av Berg menighets satsing "Torsdag i Berg". Begrepet rommer det som skjer, fra enkle bønnesamlinger på morgenen, til barnearbeid og kvelder med fellesskap, kveldsmesser og kulturarrangement