Forsiden/Hva skjer?

Kalender

Nedenfor ser du en kalenderoversikt over alt som skjer i menighetene i Halden de neste fire månedene. Du kan bruke disse taggene til å avgrense kalendervisningen til det du er interessert i.

(Aktivitetskalenderen er under innfasing høsten 2017. I en overgangsperiode vil den derfor ikke være komplett. I første omgang finner du oversikt over gudstjenester og enkelte andre arrangementer her.)

... Laster kalender ...

Hvis kalenderen bruker lang tid på å laste inn kan du prøve å laste hele siden på nytt:eller klikke her for å åpne kalender i eget vindu.

Hva skjer?

Her finner du aktivitetskalender for Kirken i Halden.

Vis alle:

Arrangementer

Faste aktiviteter

 

Se hva som skjer i:

Asak menighet

Berg menighet

Enningdalen menighet

Idd menighet

Halden menighet

Rokke menighet

Tistedal menighet

 

Last ned alle nummer av:

Menighetsbladet

Babysang
Bli med på babysang i Idd kirke! Oppstart 25.10.17 kl 11:00-13:00.
Les mer
Barneklubben Venner
Høstens program 2017 for barneklubben i Prestebakke kapell er klart!
Les mer
Halden KFUK-KFUM - Ynglingen
Halden KFUK-KFUM ønsker velkommen til ulike aktiviteter på Ynglingen: Barnehage, eldstelag, speidergruppe, KFUK-gruppe. Her øver også koret La Capella annenhver tirsdag.
Les mer
1 - 3 av 8
Born to be free! - Konsert med Ten Sing Norway
Vi er veldig stolte over å kunne presentere en skikkelig godbit for Haldens tenåringer: I Berg kirke torsdag 2. november kl 18 kan du få med deg årets Ten Sing Norway-show. Forestillingen "Born to be free!" er laget for og av tenåringer, og bygger i tillegg til musikk mange vil kjenne igjen på ungdommers egne tanker om individ, samfunn,...
Les mer
Kirkerotteteater i Immanuel kirke
Velkommen til teater med Kirkerottene i Immanuel kirke tirsdag 7. november kl 18.00. Kirkerottene besøker kirker over hele landet med teaterforestillinger for barn fra 3 - 6 år og oppover. Vi blir kjent med Viggo i tårnet og bibelhistorien om Sakkeus.  Forestillingen handler om at vi alle er verdifulle og at vi må snakke positivt om hverandre.
Les mer
Formiddagstreff i Asak kirkestue
Diakoniutvalget i Asak og Tistedal menigheter inviterer til formiddagstreff lørdag 28. oktober kl. 11 i Asak kirkestue. Christian Nicolai Bjørke deler opplevelser fra Svalbard. Martin Lund bidrar med sang og andakt. God bevertning.
Les mer
1 - 3 av 5

Halden kirkelige fellesråd

Os Allé 13
1777 Halden

 

Powered by Cornerstone