Forsiden/Barneklubben Venner

publisert: 02. Juli 2016
Høstens program 2016 for barneklubben i Prestebakke kapell er klart! Nå møtes vi etter skoletid!

Barneklubben Venner

Til høsten blir mye kjent, og noe nytt! Tidspunktet for eksempel. Vi møtes nå i kapellet rett etter skoletid, ca kl. 14:30. Der blir det lunsj, bibelfortellinger, aktiviteter og lek. Noen ganger samles vi i kirken, noen ganger på parkeringsplassen - men stort sett holder vi til i kapellet. Klubbdagene avsluttes kl. 16.

Den andre mandagen i hver måneden er jeg, Iselin, der. Datoene finner dere i vedlagt program. Mona Johnsen kommer vi dessverre ikke til å se så mye til denne høsten, men vi kommer til å ha med oss andre gode voksenpersoner, blant annet Grethe Brendemo og Annie-Merethe Vatvedtseter. Og så er jo dere så heldige at dere ser Mona på skolen!

I høst skal vi også få delta på LysVåken-gudstjenesten i Prestebakke kirke. Presten, Martin, driver å pønsker ut noen ålreite oppgaver til oss der.

God sommer alle Prestebakke-elever! Gleder meg til å se mange av dere i kapellet til høsten!

Hei og hopp fra Iselin