Forsiden/Babysang
Babysang

publisert: 31. Juli 2017
Bli med på babysang i Immanuels kirke! Oppstart 23.08.17 kl 11:00-13:00.

Babysang passer for alle babyer fra 0 – ca. 12 måneder i følge med mor eller far.

Påmelding via e-mail: ragna.ristesund.hult@kirkenshus.halden.no​ eller pr. SMS/tlf. til kateket og kursleder: Ragna Ristesund Hult (934 91 954)

Kursavgift kr 150 inkl. CD og enkel servering.

Velkommen!

Babysang er en enkel musikalsk hjelp for å stimulere og utvikle barnet ditt. Det er en flott mulighet til å friske opp gamle sangleker og barnesanger – i et hyggelig miljø sammen med andre småbarnsforeldre.

Fosteret har vært omgitt av lyder og rytmer i mors mage. Åndedrett, bevegelser og hjerteslag er barnets første uttrykksformer.

”Jeg kan ikke synge” sier vi ofte. Likevel er musikalsk utfoldelse viktig, og for ditt barn er din stemme den vakreste i verden. Det handler om trygghet og gjenkjennelse.