Forsiden/Nå kan du registrere ønske om dåp direkte på nett
Nå kan du registrere ønske om dåp direkte på nett

publisert: 24. Mars 2017
Har dere nylig fått barn, eller venter dere barn? Nå har vi lagt til rette for at foreldre selv kan registrere ønske om dåp på nett.

Dåpen er veien inn i kirken, og årlig døpes et stort antall barn i sin lokale kirke her i Halden.

Frem til nå har foreldre som ønsket å døpe barna sine måttet ta direkte kontakt med menighetskontoret for å avtale dåp. Det er det fremdeles mulighet til, men fra nå av er det også mulig å registrere dåp her på nettsiden. Det gjør du enkelt ved å fylle ut skjemaet på denne siden.

Hvis du er voksen og ønsker å bli døpt, eller av ulike grunner ikke ønsker å benytte webskjemaet til å registrere dåp, oppfordres du til å ta kontakt på dap@kirkenshus.halden.no eller ringe 69 17 95 53.

Albert Andersen Gjøstøl Menighetsfullmektig