Helt førsteklasses - utdeling av 6-årsbok!

publisert: 13. April 2018
Søndag 22. april er skolestarterne i fokus. Da blir det utdeling av 6-årsbok!

Søndag 22. april kl. 11.00 er det gudstjenester med utdeling av 6-årsbok i Berg og Asak kirker. I Rokke kirke er det utdeling av 6-årsbok 29. april. På disse søndagene er det skolestarterne som er i fokus og får utdelt 6-årsboka. (I gudstjenesten i Asak er det i tillegg utdeling av enkle gaver til 1, 2 og 3-åringer!)

6-årsboka blir utdelt til alle barn som blir 6 år dette året. Boka har mange fine bilder, bibelhistorier, sanger og flere tegneserier om Bo og Nora som er 6 år og skal begynne på skolen. Boka gir fine tips til å ta med seg ved skolestart.

Vi ønsker foreldre, besteforeldre, søsken, venner og faddere hjertelig velkommen til gudstjenestene. Det er ikke påmelding til gudstjenestene, men møt opp i god tid, så får vi tid til å skrive barnets navn i boka før gudstjenesten begynner kl. 11.00.

Helt førsteklasses - utdeling av 6-årsbok! Helt førsteklasses - utdeling av 6-årsbok! Helt førsteklasses - utdeling av 6-årsbok!

HELT FØRSTEKLASSES

I forkant av gudstjenesten vil 6-åringene i Asak, Berg og Rokke ha samling kl. 10-10.45(se invitasjonene) hvor de forbereder seg på noe av det som venter dem når de starter skolen. Vi vil ha en samlingstund hvor vi hører en bibelfortelling og lærer om påsken. Vi har også aktivitet/hobby, lek, frukt- og lesestund.

For mer informasjon:  Se invitasjonene

DATOER FOR UTDELING AV 6-ÅRSBOKA VÅR/HØST 2017

18/03  Halden menighet/Ynglingen, Vidarsvei 21, 1781 Halden.

15/04   Idd kirke

15/04   Tistedal kirke

22/04   Asak menighet

22/04   Berg kirke

29/04   Rokke kirke

23/09   Søndre Enningdalen kirke (4 og 6-årsbok)

Menighetene i Halden deler hver høst ut kirkeboka til alle 6-åringene som er medlem av menigheten eller hvor en av foreldrene er medlem i Dnk.

Passer ikke datoen, eller du har gått glipp av en gudstjeneste, kan du få boka i en av de andre kirkene. Gudstjenestene begynner kl. 11.00. Det blir kirkekaffe/saft og noe å bite i etterpå.

Anne-Kirsti Syverstad Ulseth Menighetspedagog, Diakoniarbeider
Ragna Ristesund Hult Kateket / Leder for trosopplæring