Forsiden/Helt førsteklasses - utdeling av 6-årsbok!
Helt førsteklasses - utdeling av 6-årsbok!

publisert: 13. Mars 2017
Søndag 2. april er skolestarterne i fokus under gudstjenestene for «Små og Store» i Idd og Asak kirker og på Ynglingen.

Søndag 2. april kl. 11.00 er det gudstjenester «For Små og Store» i Idd og Tistedal kirker og på Ynglingen (KFUK/KFUMs lokaler i Vidars vei 21). Skolestarterne er i fokus denne søndagen og får utdelt 6-årsboka.

6-årsboka blir utdelt til alle barn som blir seks år dette året. Boka har mange fine bilder, bibelhistorier, sanger og flere tegneserier om Bo og Nora som er seks år og skal begynne på skolen. Boka gir fine tips man kan ta med seg ved skolestart.

Vi ønsker foreldre, besteforeldre, søsken, venner og faddere hjertelig velkommen til gudstjenesten. Det er ikke påmelding til gudstjenesten, men møt opp i god tid, så får vi tid til å skrive barnets navn i boka før gudstjenesten begynner kl. 11.00.

HELT FØRSTEKLASSES

I forkant av gudstjenesten vil 6-åringene ha to samlinger (se invitasjonene) hvor de forbereder seg på noe av det som venter dem når de starter skolen. Vi vil ha en samlingstund hvor vi hører en bibelfortelling og lærer om påsken. Vi har også aktivitet/hobby, lek, frukt- og lesestund.

I stedet for samlinger i forkant, har Halden menighet en hyggelig og god tradisjon med påskeverksted for barna direkte etter gudstjenesten på Ynglingen. Kirken stiller med materialer, og verkstedet er gratis for både 6-åringene, søsken og venner.

For mer informasjon:  Se invitasjonene (vedlagt under)

DATOER FOR UTDELING AV 6-ÅRSBOKA VÅR/HØST 2017

02/04   Halden menighet/Ynglingen (Vidars vei 21, 1781 Halden)

02/04   Idd kirke

02/04   Tistedal kirke (Asak og Tistedal menigheter)

30/04   Rokke kirke

07/05   Berg kirke

15/10   Søndre Enningdalen kirke

Menighetene i Halden deler hvert år ut kirkeboka til alle 6-åringene som er medlem av menigheten eller hvor en av foreldrene er medlem i Dnk.

Passer ikke datoen kan du få boka i en av de andre kirkene. Gudstjenestene begynner kl. 11.00. Det blir kirkekaffe/saft og noe å bite i etterpå.