Forsiden/Menighetskvelder i Asak
Menighetskvelder i Asak

Våren 2017
publisert: 19. Januar 2017
Velkommen til vårens menighetskvelder i Asak kirkestue, rett ved Asak kirke. Vi inviterer til et fellesskap der vi lytter til et foredrag, synger sammen, og spiser et enkelt kveldsmåltid sammen. Det er hyggelig, vi blir kjent med hverandre, og vi lærer alltid noe nytt! Vi starter alle kvelder kl. 19.30.

19. jan. Christian Nicolai Bjørke:
«En rundreise på Svalbard».

Bjørke er journalist i avisen «Vårt land», og tar oss med til Svalbard i en reise i bildenes verden.

16. febr. Albert Gjøstøl:
Kobberslangen, Artefakt og arketyp

Gjøstøl har mastergrad i teologi, og arbeider på kirkekontoret i Halden. Fortellingen om kobberslagen i det gamle testamente er viktig for å kaste lys over påskebudskapet, og hva som skjedde med Jesus.

16. mars. Reidar Faanes:
Erfaringer fra retreatarbeid i fengsel.

Faanes er fengselsprest i Halden, og har ledet mennesker inn i refleksjon og utvikling. Vi får del i verdifulle erfaringer denne kvelden.

20. april. Inger Lise og Roger Skauge:
«Ferske inntrykk fra Israel»

Ekteparet Skauge kommer rett fra Israel med nye bilder og nye inntrykk. Israel og Midtøsten er alltid aktuelt og i fokus i media!

18. mai. Reidar Finsådal:
«Å leve i tro»
Finsådal er sokneprest og deler erfaringer fra et liv i tro. Tro er tillit, og denne kvelden får vi fordype oss i viktige sider av kristen tro.

Velkommen!

Se flere saker om: